x
 
   
Бижута с гранат

гранат

Химическият състав на граната съчетава свързани един за друг минерали със сходни физични и кристални свойства. Спадайки към семейството на силикатите, камъкът е полускъпоценен, с кафяво-червен цвят.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАС
boderEXPLORE MORE

гранат

Химическият състав на граната съчетава свързани един за друг минерали със сходни физични и кристални свойства. Спадайки към семейството на силикатите, камъкът е полускъпоценен, с кафяво-червен цвят. Името на граната има епистемологични корени от 14ти век, произлиза от думата "grenate" (“червен нар”). Гранатът е използван най-широко в Късния античен Рим за украсяване на оръжия, бижута и дрехите на рицарите, императорите и цариците. Вярвало се е, че е символ на рицарските добродетели.

И днес запазва популярността си на пазара на бижута. Използва се за спиращи дъха, вълнуващи акценти върху пръстите или ушите. Добива се в различни държави като Аржентина, Бразилия и Германия. Камъкът на зодия Близнаци и на родените през януари.

Тъй като качеството е основен приоритет за Glamira, ние подбираме само гранати с доказано, високо качество и ги обработваме, за да създадем незабравимибижута с гранати като пръстени, колиета, обеци, годежни пръстени, гривни, копчета за ръкавели и много други бижута за жени, мъже и деца. Считан за камъка на страстта и предаността, Glamira използва граната в моделите си, за да покаже силата на любовта! За да пречупите светлината му, можете да създадете сами пръстен с гранат заобиколен от малки камъчета диаманти. Комбинацията между граната и диамантите ще Ви придаде чар, красив контраст, който впечатлява особено, когато диаманта, граната и златото са използвани заедно в един модел. Можете да оставите зрънцата нар да висят от ушите Ви под формата на чифт обеци с гранат. На Glamira можете и сами да създадете уникално колие с гранати. С предоставената от Glamira възможност за лесно създаване на уникални накити, можете да имате бижуто, което перфектно Ви изразява!