Пръстени за обещание

Зареждане...
Филтрирайте
Сортирай по: Най-продавани
Изберете метал
Metal
Colour

Преглед на продукти:

Таблица
Сортирай по: Най-продавани
45 намерени персонализирани продукта. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Годежни пръстени

ПРЪСТЕНИ ЗА Обещание

Когато една връзка се развива, тя претърпява различни фази на взаимоотношенията. И ето, когато сте на етап, в който, хем ви се иска да поговорите сериозно , хем ви се струва твърде рано за да повдигнете онзи "Въпрос”, то вие трябва да изберете именно Пръстен за Обещание за специалния и единствен човек във вашия живот.

И така, какво означава "Пръстен за Обещание" ? Пръстенът за Обещание , познат още като пред - Годежен пръстен, е знак, че даден човек е в сериозна моногамна връзка. Този пръстен може да бъде носен на левия безименен пръст, макар това да дава възможност да се обърка именно с годежен пръстен. В някои страни, този пръстен се носи на средния пръст на дясната ръка, точно за да се избегнат всякакви недоразумения. Ето как ще предотвратите припадъка на старата си леля, защото е решила че сте се сгодили, а тя милата, не е била информирана за събитието, което всъщност все още не е факт. Все още!

Когато говорим принципно за Пръстени на Връзката, , конкретно за този, може и да не се досетите че той съществува и в мъжки вариант, но Пръстенът за Обещание е достатъчно добре познат и сред силния пол. Ето например, пръстенът Claddagh е пръстен, характерен за ирландската традиция. Той изпраща различни послания, в зависимост от това на кой пръстен е поставен и в коя посока е обърнат. Той мигновено дава знак за характера на връзката и е доказателство за обич, приятелство и вярност. Това е прекрасен начин да оповестите пред света вашия личен статус, без да е необходимо да отроните дори една едничка дума.

Съществуват много видове женски Пръстени за Обещание, а колекцията "Пръстени за Обещание" на GLAMIRA, ви предлага огромно разнообазие от стилове и модели. Можете да измените и направите Пръстена за Обещание по ваш вкус и мярка, така че да подхожда на вашата индивидуалност и стил . Съществува някъде пръстен за Обещание, който ще обрече любовта ви да продължи дори отвъд вечността. Разгледайте уебсайта ни и открийте пръстена, който изразява вашата любов или представата ви за нея. Когато поднасяте пръстен, вие дарявате нещо повече от комбинация на метал и камък. Вие отдавате част от сърцето си. А това е нещо, което не се прави лесно... Ето защо, пръстенът, който давате, трябва да изразява стойността на вашето действие .

Сериозна двойка ли сте? Тогава, защо да не разгледаме подходящи Пръстени за Обещание, които разкриват истинското лице на онази личност, спотаена дълбоко във вас? Споделянето на тази най-дълбока интимност помежду ви е всичко, което трябва да направите. Когато откриете точните Пръстени за Обещание ще изпитате сигурното чувство на съвършена хармония с Вселената. Хармония, постигната простичко чрез тези два малки пръстена. Два пръстена, пътуващи един към друг през вселени и пространства за да се слеят в една усмивка, в една целувка, в една прегръдка...

Чували сте не едно наименование на Пръстените за Обещание. Съществуват дори пръстени на съгласието които на практика също са Пръстени за Обещание. Без значение как ще ги назовете, можете да поръчате вашите пръстени, изпълнени по ваш вкус и мярка. Обикновени сребърни пръстени? А какво ще кажете за златни? Златото е възможно в жълт, розов и бял вариант. Имате възможности за избор; но след като веднъж го направите, GLAMIRA ще се погрижи да създаде съвършеният пръстен за вас и човека, когото обичате

Да продължим една стъпка по-нататък докато създадем окончателно вашия пръстен? Какво ще кажете да направим вашият пръстен различен и единствен като гравираме име, дата или съкровена дума? Всичко зависи от вас.! Да промениш готовия модел е прекрасен начин да добавиш нещо лично към пръстена, който си избрал. Ако бюджетът ви ограничава карата на камъка, защо да не напишете вашето лично послание,чиято стойност многогратно ще надхвърли цената на хиляди карати! Още се колебаете?

Потърсете ни и екипът на GLAMIRA ще отговори на всички ваши въпроси.

Господа, в днешно време е трудно да се съобразиш с всички изисквания и претенции. Така че, ако безуспешно издирвате Пръстен за Обещание за вашата приятелка, вие току що попаднахте на правилното място. Това, което търсите е на един клик разстояние - просто изберете и поръчайте красив Пръстен за Обещание за нея. За вашето момиче, само най-доброто! Така вие ще се превърнете в най-ярката звезда в нейната вселена, щом пръстенът заблести на ръката ѝ. Нали точно искрите в нейните очи бяха тези, които плениха сърцето ви още от пръв поглед. А ако се решите да изберете сърцевиден Пръстен за Обещание, тогава дори истинските звезди ще избледнеят. От специална сплав за рицари сме направени ние - кавалерите, които използваме уеб сайта на GLAMIRA.

Сега вече знаете значението на Пръстените за Обещание. Те означават, една стъпка по-наблизо до годежа. Те означават, че вие нямате очи за друга, освен за онази, който държи ръката ви. Тази, която ще носи вашият пръстен... Красива е вашата история, нали … ето тази приказка ще научи всеки, който види пръстена! Независимо дали сте заедно или далеч един от друг, този пръстен ще разказва на света, че вие сте напълно обзети от любовта. A пръстенът сякаш ще прегръща пръстите ви... Няма друго подобно чувство, което да ни кара да се усещаме така, както напомнянето че сме обичани.

Един последен съвет. Ако поднасянето на пръстен Ви кара да се чувствате малко нервни, може би е по-удачно да потърсите в колекцията Пръстени за Обещание за двама. Това със сигурност ще успокои ситуацията, затова свалете напрежението като изберете комплект Пръстени за Обещание от GLAMIRA. Както всеки път, когато поръчвате пръстени на GLAMIRA, вие имате възможност да вземете вашите Пръстени за Обещание гравирани. Знайте, че, ако имате въпрос или просто се нуждаете от съвет, винаги можете да разчитате на нашата помощ на всяка стъпка по пътя до окончателната покупка. Никога не вреди, да имаш помощник до себе си когато купуваш нещо за първи път.