Зареждане...

НАШИТЕ УСЛУГИ

Размерът на пръстена е толкова важен, колкото и самият пръстен. Елегантният и комфортен вътрешен профил само ще допълни за това да не искате да се разделите с любимия ви пръстен.

GLAMIRA няма да се престане, докато не сте задоволени във всеки един аспект, затова и предлагаме безплатно коригиране на размера за всички гравирани или негравирани пръстени в рамките на 60 дни от доставката.

За повече информация, моля, прегледайте нашите Условия за връщане като кликнете тук. При нужда от помощ, винаги може да се свържете с нашия отдел Обслужване на клиенти, като или им пратите имейл на: service@glamira.bg или им се обадите на тел 0800 46 166. Нашият екип с радост ще ви обслужи!

Предай своето лично съобщение с помощта на безплатно гравиране и така подари на любимия си човек бижу, който ще цени цял живот, заради сантименталната му стойност. Накарай я да се почувства специална и изключителна, също като пръстена ѝ.

GLAMIRA ще гравира безплатно пръстена ви, ако изберете тази опция по време на покупката. Може да избирате измежду четири различни шрифта и да добавяте символи като "сърце" или "безкрайност". Максималният брой символи, които може да въведете, е 25, като това включва в себе си не само букви, но и символи, иконки и интервали.

GLAMIRA се откроява в бранша със своята доживотна гаранция. Венчалните халки и годежните пръстени са покупки за цял живот, затова и ние се стремим вие да получите продукти само с най-високото качество, от които ще сте гарантирано доволни. Доживотната гаранция важи за всички бижута предлагани от GLAMIRA, тъй като ние сме наистина уверени в качеството на нашите продукти. При наличие на производствен дефект, GLAMIRA ще инспектира проблема и с радост ще поправи вашия продукт. За повече информация, моля прегледайте нашите условия за връщане.

Поради деликатността на бижутата, те трябва да се третират много внимателно по време на доставка. GLAMIRA предлага застраховка на доставката, в случаи на загубен продукт или на повреда по време на превоза.

Веднага щом изпратим поръчката, ще ви пратим номер на товарителницата, за да може да си проследите доставката.
Препоръчваме ви да отворите пакета и да прегледате не само за щети, но и за да потвърдите съдържанието му. При наличие на щета, попълнете респективния формуляр и откажете вашата поръчка.

Ако не сте доволни от поръчката си, имате възможността да я върнете на GLAMIRA за преоразмеряване, гравиране или поправка, а може и за да ви върнем директно парите. Просто подайте формуляра за връщане, който може да бъде попълнен само с няколко клика на мишката. Принтирайте го и после го изпратете обратно заедно с продукта. Щом подадете формуляра за връщане онлайн, веднага на имейл адреса си ще получите инструкции как да процедирате от там насетне. Моля, прегледайте нашите условия за връщане преди да пратите обратно продукта.

GLAMIRA е наясно колко ценен е за вас този специален момент, както и всеки един детайл от подготовката за него, затова ще ви изпратим стилна, безплатна подаръчна опаковка заедно с поръчката ви.

През 2012 г. GLAMIRA започва да проектира и развива свои собствени продукти. С навлизането на световния пазар, стана необходимо внедряването на специализирани вътрешни гемолози, които да поддържат нивото на професионално обслужване и висококачествен стандарт. Нашите експерти в сферата на гемологията лично подбират всеки един камък, за да се уверят, че отговаря на високия стандарт, който GLAMIRA се стреми винаги да предлага.

GLAMIRA разбира необходимостта от това всичко, до най-малкия детайл, да е перфектно, когато специалният ви ден наближава. Размерът на пръстена е толкова важен, колкото и самият пръстен, затова и GLAMIRA ще е до вас винаги, когато имате най-много нужда от това.

Поръчайте си безплатен измерител за пръстени като кликнете тук или просто ни изпратете имейл на service@glamira.bg с тема "Поръчка на измерител за пръстени", добавяйки в писмото и пълния си адрес. Също може да го поръчате и през която и да е продуктова страница, просто кликнете на опцията "РАЗБЕРИ СВОЯ РАЗМЕР ЗА ПРЪСТЕН", която се намира точно под полето с цената.

Експертите от GLAMIRA ще ви помогнат с решението за специалния ден. Само кажете дали ви е нужно второ мнение или предложение и нашите опитни професионалисти с радост ще ви помогнат! Тази опция ще се окаже доста практична, тъй като с нейна помощ ще можете да сте наясно с критерии като ориентировъчна цена, тип събития, подходящи за продукта, както и видове бижута. Професионалистите ни ще се вгледат във всеки един детайл преди да споделят мнението си с вас. За да пуснете вашата заявка, просто кликнете тук, Ще отнеме само няколко минути.

Как да получите кода си за отстъпка

Участвайте в кампаниите ни чрез нашия бюлетин или се присъединете към фен страницата ни във Facebook, за да спечелите ваучери за отстъпки.

Получете код за отстъпка

- Само един код за отстъпка може да бъде използван с една поръчка.

- Кодовете за отстъпка могат да бъдат използвани само преди поръчката да бъде завършена.

- Кодът за отстъпка не може да бъде заменен за пари в брой.

Валидност

- Ваучерите за отстъпка могат да бъдат използвани само за определен период от време. Периодът на валидност може да бъде видян на самия ваучер или в съответната кампания.

Връщане на стока

- Възможно е връщането на артикули закупени с ваучери.

- Ако, по някаква причина, искате да върнете артикул закупен с ваучер за подарък, ще получите съответната сума под формата на кредит към клиентския Ви профил на Glamira.

Ваучери и промоционални отстъпки

- Предлагаме Ви множество промоционални кампании по различни поводи през цялата година.