Зареждане...

Защо да изберете GLAMIRA?

Неограничен избор на скъпоценни камъни

Тук в GLAMIRA разполагате с богат избор на бижута, които идват в комбинация с най-различни скъпоценни камъни, които от своя страна имат разнообразни разцветки. Ние се стремим да предоставим различни вариации за всеки вкус и стил, така че клиентите ни да имат широк избор. Предлагаме традиционни бели диаманти, както и цветни скъпоценни камъни, част от най-новите ни колекции. Тук дори може да намерите и по-редки камъни като лондонския син топаз. Несъмнено, имате възможността да намерите нещо, което ще е перфектно за вас.

Различни стилове

Дизайнерите на GLAMIRA винаги се стремят да предоставят колкото се може повече свобода на избор за нашите клиенти. Затова и на нашата страница може да намерите огромна селекция от различни стилове бижута, отговарящи на всеки вкус.

Години опит

Благодарение на многото години професионализъм и стремежът ни да се надскачаме всеки път, GLAMIRA се разрастна и сега има отдели по цял свят. Поръчка от нас ви гарантира, че ще получите бижу, което да олицетворява нашата отдаденост и годините опит в бранша.

Оценка на качеството, направена от професионалисти

GLAMIRA се стреми да гарантира, че всяко бижу ще е от високо качество. Всеки артикул преминава през стриктен контрол на качеството, организиран от нашия екип професионалисти. Всеки детайл от нашите бижута е създаден с грижа и внимание, като за целта сме се възползвали от годините опит и познание в областта.

Различни методи на плащане

GLAMIRA се стреми да направи поръчковия процес колкото се може по-удобен за вас. Ние предлагаме различни разплащателни методи, за да може да изберете най-удобния за вас.

Етични източници

GLAMIRA работи само с мини, които са контролирани и отговарят на етичните условия за труд. Поръчвайки бижута от тук, може да бъдете сигурни, че скъпоценните камъни идват само от най-надеждни източници, а не от конфликтни зони.

Бърза и безплатна доставка

GLAMIRA предоставя сигурна, бърза и безплатна доставка до вашия адрес. Ние работим с надеждни куриерски компании, които осигуряват сигурна и бърза доставка на вашите поръчки.

Сертификати

Предоставяме GL серитификати на клиентите си, както и възможността за поръчка на диамантено бижу с GIA сертификат.

Поръчка без риск

Поръчвайки от GLAMIRA, вие по никакъв начин не се излагате на риск. Предоставяме на нашите клиенти възможността за връщане в рамките на 60 дни, така че да са сигурни в покупката на бижу, което ще им подхожда. Не се притеснявайте, ако не сте преценили правилно размера на пръстена, тъй като имате възможността да го преоразмерите веднъж безплатно, стига да го върнете в рамките на 60 дни. Освен това, доживотната гаранция, която предлагаме е твърдо доказателство за вярата ни в нашето качество и обслужване.