Зареждане...

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Възможно е да са необходими от 4-5 работни дни до седмица, за да получите обратно парите във вашата банкова сметка.

Ние предлагаме много гъвкава Политика за връщане, така че не се тревожете, ако поръчате продукт и не го харесате. Нашата Политика за връщанепредоставя възможност да върнете продукта си в рамките на 60 дни, считано от датата на вашата поръчка, стига да отговаряте на посочените условия за връщане. Моля, прочетете нашата Политика за връщане за допълнителна информация.

Всичко, което трябва да направите е да попълните нашият онлайн формуляр за връщане, да отблежите, че искате промяна на размера, да принтирате и да ни изпратите обратно продукта заедно с принтираното копие. Също така, в този случай е добре да си поръчате безплатен измерител за определяне размера на пръстена, за да бъдете сигурни, че този път всичко ще е наред. Моля, прочетете нашата Политика за връщане задопълнителна информация.

Не! Моля не изпращайте обратно аксесоарите към пръстена, който изпращате за преоразмеряване или поправка. Нямаме възможност да пазим и/или складираме придружаващите пръстена аксесоари. В случай че ни ги изпратите, не поемаме ангажимента да ви ги върнем обратно.

Не, моля ми не отстъпвайте продукта ди на трети лица, защото това ще анулира гранцията ни.

Не. Не предлагаме такъв вид услуги.

Премахване на гравирането не е сред стандартните услуги, които ние предлагаме.

Вие можете да подмените поръчания продукт с друг само в случаите, когато отговаряте на условията за връщане на поръчката. За повече информация посетете нашата Политика за връщане . Моля имайте предвид и помнете, че продукт изработен по модел на клиента, не може да бъде върнат или сумата по него да бъде възстановена.

Да, можете. Гравирането не е пречка за промяна на размера.

Цената на преоразмеряването зависи както от спецификите на продукта, така и от разликата между настоящия и желания размер. Вида на метала, броя на камъните, модела на пръстена също са фактори, които влияят при определянето на цената на преоразмеряването. Веднъж след като получим върнатия пръстен, ние ще го прегледаме и ще определим какво точно следва да се направи. След това ще ви информираме за цената.