x
 
   
 

РЪКОВОДСТВА И ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Наръчник за всичко което може да научите за бижутата

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДИАМАНТИ

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДИАМАНТИ
Диамантите са уникални скъпоценни камъни с вечното чувство на любов, коeто притежават. Те носят забележителна красота след като се преобразуват в бижу, затова хората ги смятат за много елегантни и класни. Кликнете тук, за да научите повече за този прекрасен камък.
ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДИАМАНТИ

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ
Скъпоценните камъни могат да бъдат много привлекателни за окото. Например ослепителният изумруд, тъмносиният сапфир, огненo червеният рубин и други. Всеки един от тях може да бъде преправен в различен размер и разрез. Научете повече за спиращата дъха природа на скъпоценните камъни тук.
ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

НАРЪЧНИК ЗА ГОДЕЖЕНИЯ ПРЪСТЕН

НАРЪЧНИК ЗА ГОДЕЖЕНИЯ ПРЪСТЕН
Веднъж в живота си имате шанс да срещнете специалния за Вас човек и какъв по-добър начин да изразите вечната си любов от годежния пръстен. Ние в GLAMIRA осъзнаваме колко важно е да направите най-правилния избор и поради тази причина Ви предлагаме наръчник, които може да ви помогне да изберете прекрасен годежен пръстен за най-скъпия Ви човек. Научете повече за годежните пръстени.
НАРЪЧНИК ЗА ГОДЕЖЕНИЯ ПРЪСТЕН

WEDDING RING GUIDE

НАРЪЧНИК ЗА СВАТБЕНИЯ ПРЪСТЕН
Сватбените пръстени символизират безкрайността и любовта течаща през времето. Припомнят за обвързаността между двама души, които са си обещали да се грижат един за друг вечно. Вижте нашия наръчник за сватбени пръстени. Той ще ви помогне да изберете правилната сватбена хълка, която ще носите цял живот.
НАРЪЧНИК ЗА СВАТБЕНИЯ ПРЪСТЕН
boderРазбери повече
 • СРАВНЕНИЕ НА КАМЪНИ

  СРАВНЕНИЕ НА КАМЪНИ
  Диамантите, белите сапфири и кристалите Сваровски, може да изглеждат идентични за окото, но това не е така, тъй като и трите камъка показват уникални качества, предимства и определени усповия, които може да считате за подходящи за различни поводи. Кликнете тук, за да разгледате различията им, преди да изберете подходящия камък за Вашия повод.

 • НАРЪЧНИК ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ КАМЪНИ

  НАРЪЧНИК ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ КАМЪНИ
  Зодиакалните камъни отдавна са начин да свържете вашия месец на раждане с рядък и изключителен скъпоценен камък. Те се считат за много изразителен подарък за всички видове случаи и всички те притежават уникални сили. Научете повече за зодиакалните камъни тук.

 • ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ЦВЕТНИТЕ ДИАМАНТИ

  ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ЦВЕТНИТЕ ДИАМАНТИ
  Естествено оцветните диаманти са известни с това, че са рядко срещани, красиви и превъзходни скъпоценни камъни.
  Можете да ги намерите в различни цветове като розово, кафяво, жълто и дуги. Научете повече за света на цветните диаманти тук.

 • НАРЪЧНИК ЗА ПЕРЛИТЕ

  НАРЪЧНИК ЗА ПЕРЛИТЕ
  Праисторическите хора са първите, които се сблъскват с красотата на перлите. Този скъпоценен камък е създаден от природата без никаква човешка помощ и се счита за изящен подарък от много дами. Също така се свързва с Луната и планетата Венера. Научете повече за природата на перлите тук.

 • НАРЪЧНИК ЗА РАЗМЕР НА ПРЪСТЕН

  НАРЪЧНИК ЗА РАЗМЕР НА ПРЪСТЕН
  Една от най-важните стъпки при закупването на пръстен за най-запомнящия се момент в живота Ви е изборът на правилния размер. Съществуват различни условия, които могат да повлияят на този процес. GLAMIRA Ви предоставя наръчник за размери на пръстени, както и възможността да поръчате безплатен измерител на пръстени за правилно премерване. Научете повече тук.

 • НАРЪЧНИК ЗА РАЗМЕР НА ГРИВНА

  НАРЪЧНИК ЗА РАЗМЕР НА ГРИВНА
  Най-важният въпрос при избора на подходяща гривна е размерът на китката. Кликнете тук, за да разберете всичко, което трябва да знаете, за да разполагате с точните измервания.

 • ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ GLAMIRA?

  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ GLAMIRA?
  Ние в GLAMIRA сме ангажирани с това да предоставяме най-високото ниво на обслужване на клиентите, както и да предлагаме продукти с първокласно качество. Кликнете тук, за да видите много други причини да изберете GLAMIRA за Вашия специален повод.

 • ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
  Ние от GLAMIRA напълно разбираме, че това може да е една от най-важните покупки в живота Ви и затова искаме да отговорим на всички ваши запитвания, така че да сте уверени, че сте направили правилния избор. Кликнете тук, за да видите най-често задаваните въпроси.