Зареждане...

КОИ СМЕ НИЕ?

Първият магазин отваря през 1999г в град Хейлброн, Германия, който все още остава и централата на всички клонове. През първите осем години успешно развитие в сектора на търговията с висок клас бижута, компанията предприема сериозни промени в бизнес модела си, за да разгърне възможностите за предлагане и да привлече все повече клиенти. Извървяла своя път от малка бижутерия до един от основните играчи в европейския бижутериен сектор, запазената марка GLAMIRA е установена през 2011 година. В края на 2011г., компанията се развива отлично, като освен в Германия, GLAMIRA стъпва на пазарите на Испания и Обединеното кралство.

През 2012, GLAMIRA, започва да предлага само собствени модели продукти. Тази промяна в стратегията създава допълнителни възможности и отваря вратите към международните пазари. Същата година GLAMIRA, започва да продава в Австрия и Швейцария. През 2013, компанията успешно навлиза и в други държави като добавя Финландия, Италия, Дания, Швеция и Франция към портфолиото си.

През 2014 г. GLAMIRA стабилизира корпоративната си структура, позволявайки на бизнеса да затвърди пазарите в Западна Европа и да продължи към останалите европейски пазари. През 2016 г. GLAMIRA продължи да разширява дейността към държавите в Източна Европа и Далечния Изток, а така също САЩ, Тихия океан и Южна Америка.

През 2020 г. ГЛАМИРА вече е пионер бижутер, който доставя в повече от 65 държави и има офиси в 8 държави - Германия, Швейцария, САЩ, Великобритания, Норвегия, Австралия, България и Турция.

Ние в Glamira работим неуморно, за да следваме нуждите на нашите клиенти, професионално и ефективно, в съответствие с нашите корпоративни ценности - почтеност и доверие. GLAMIRA е установила инфраструктура за електронна търговия от световна величина, за да отговори в максимална степен на нуждите на днешните глобални потребители, като осигурява бързо и висококачествено обслужване, използвайки най-новите технологии.

https://www.glamira.bg/glamira-v-svetoven-mashtab/