Зареждане...

Политика за сигурност

Защитаваме сигурността на уебсайта и другите ни системи чрез технически и организационни мерки срещу загубата, унищожаването, достъпа, промяната или разпространението на данните Ви от неупълномощени лица. Правим това с идеята Вие да се чувствате сигурни, докато разглеждате страницата ни, тъй като за нас е важно данните ви да са защитени. Информацията, която ще изискваме от Вас, ще служи единствено и само за това да обработим поръчката Ви и по никакъв начин няма да бъде споделяна с трети лица, било то с рекламна цел или друг вид съмнителна дейност.

Правейки поръчка при нас, вие се съгласявате с условията на нашата Политика за сигурност и сте наясно, че данните, които споделите, ще се ползват единствено с цел да ви предоставим качествена услуга. Това включва: проследяване на поръчката Ви, съпоставяне на данните, за да се избегнат грешки, осигуряване на защита срещу измама, идентифициране на преференциите за артикула ви и за услугите, както и за да ви насочим как да ги получите, и още много други, всичко това с идеята вие да сте доволни от предоставената услуга.

SSL

Гарантираме ви, че данните ви ще бъдат разглеждани строго конфиденциално и ще бъдат криптирани със SSL (Secure-Socket-Layer) - софтуер за защита на сървъра. Криптираните данни за поръчката, името, адреса, кредитната карта или информацията за банковата ви сметка не могат да бъдат прочетени от трети страни. На всеки уебсайт, който ползва SSL, това е индикирано с малко катинарче, намиращо се в самото начало на полето с уеб адреса, точно преди него.

Сигурност на данните

Гарантираме ви сигурност за номерата на картите ви, вашите транзакции, както и всякакъв вид лична информация, тъй като те ще се обменят единствено между вас като клиенти и нашия домейн. Благодарение на технологията за сигурност SSL, която служи за безопасния обмен на данни между клиенти и сървър, информацията няма как да достигне до трети страни. Това също гарантира, че данните ще бъдат ползвани само и единствено за цели, за които клиентът се е съгласил, посещавайки страницата ни.

PCI стандарт

GLAMIRA съхранява всички данни и гарантира за сигурността им с помощта на хостинг услуга, боравеща с PCI (стандарт за сигурност на картовите транзакции). Като компания с достатъчно опит в бранша, ние сме наясно колко важно е за един клиент да се чувства подсигурен, когато извършва покупки онлайн, и че за всеки един успешен бизнес е важно да осигури защита както на личните данни, така и на информацията свързана с транзакциите. PCI стандартът служи да гарантира сигурност за всякакъв тип карти - дебитни, кредитни, кеш карти. Този стандарт е съставен от редица политики, които са приети в световен мащаб, тъй като са създадени с цел да предпазят личната информация на клиента и да му осигурят безопасно пазаруване онлайн. PCI стандартът също предпазва от злоупотреба с лични или платежни данни.