x
 
   

КОЛЕКЦИИ

We strive for excellence and try to create unique collections to correspond to your extraordinary passions. Never settle for average and allow GLAMIRA to lead you through the world of utmost fashionable and fine jewellery.

Двойна употреба

Вече не трябва да се задоволявате само с един стил на вашия пръстен, Гламира ви предлага възможността да използвате вашия пръстен с различни стилове .Всичко което трябва да направите е да модифицирате желаната страна на вашия пръстен.Подминете обичайното и разгледайте нашата колекция от деликатно изработени пръстени с двойна употреба.

Перли

Едно от най-старите и велики чудеса на природата ,перлите са вдъхновявали жените от векове.Внимателно подбрани от квалифицирани източници,Гламира ви предлага най-доброто.Разгледайте нашата колекция от перли и зарадвайте себе си с невероятното качество.

Емайл

Изумени от лъскавият и лесно изчистващ се завършек емайлът определено е един от най освновните декораций на бижута.Перфектната комбинация от модерното и традиционалното прави емайлът задължителна добавка и Гламира ви предлага прекрасна колекция която да разгледате.

Мечтани нюанси

Всички сънища, които искате да продължат безкрай, са уловени в красивите нюанси на сапфира. Ще сте онзи сладък блян, който всеки ще помни. Колекцията ни Мечтани нюанси притежава всичко, което е нужно за да бъде незабравима.

Фюжън

Нов дъх в света на бижутата чрез обединяването на традиционни дизайни с модерна естетика. Изработени с телена мрежа чрез оставяне на пролуки между телта, бижутата Фюжън са дело на фина изработка.

Черно докосване

Разчупете монотонността чрез естетичния външен вид и рядкостта на това покритие, изработено съвършено и отговарящо на Вашите очаквания. Разгледайте уникалната и модерна колекция „Черно докосване“, състояща се от продукти, подходящи за всеки вкус.
boderРазбери повече
 • БРАЧНИ ХАЛКИ

  БРАЧНИ ХАЛКИ
  Партньорът ви за цял живот...Превърнете брачните си халки в символ на вечния цикъл на любовта и просперитета, като ги гравирате с послание по ваш избор.

 • ГОДЕЖНИ ПРЪСТЕНИ

  ГОДЕЖНИ ПРЪСТЕНИ
  При годеж всичко започва с поставяне на пръстен на левия безименен пръст, през който се смята, че преминава вената на любовта. По този начин двойката вярва, че е свързана в сърцата си. Покажете своята отдаденост с годежен пръстен за цял живот!

 • дамски бижута

  дамски бижута
  Glamira е правилното място за всички елегантни и умни жени, на което да намерят богато разнообразие от дамски бижута, с които да изразят личността си.

 • мъжки бижута

  мъжки бижута
  Glamira предлага нова дефиниция за стил, иновативност и изисканост чрез бижутата си за мъже. Мъжете, които държат на външния си вид, ще открият всичко необходимо, за да привличат погледите.