Зареждане...

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С ПОРЪЧКИТЕ

Не. Не е задължително да имате GLAMIRA акаунт за да поръчате, това можете да направите и като гост. Все пак с GLAMIRA aкаунт Вие имате доста предимства. Например, акаунтът Ви дава възможност да промените или отмените изцяло поръчката си в рамкита на 30 минути след като я направите. Също така акаунтът Ви позволява да виждате статуса на Вашата поръчка, както и да проследявате историята на поръчките си. Да влезнете във Вашия GLAMIRA акаунт е лесно и отнема по-малко от минута.

GLAMIRA оперира само онлайн, като по този начин спестяваме доста разходи, които натоварват цените на търговците, които имат физически магазини. За повече информация посетете нашата Ценова политика.

Доживотната гаранция, която ние даваме на нашите продукти, означава, че ние поемаме да извършим безплатно всички поправки, необходими за отстраняване на дефекти на производителя. За повече информация посетете нашата Политика за връщане.

GLAMIRA оперира по целия свят чрез своите регионални дружества, установени в 6 държави: САЩ, Австралия, Германия, Швейцария, България и Турция. Всяко едно от нашите дружества е регистрирано в съответствие с изисканията на националното законодателство на съответната държава. Ние сме компания, която държи на своята история, като развива непрекъснато местните си офиси, така че да предоставят възможно най-добрата услуга на своите клиенти.

Нашият уебсайт Ви дава пълна свобода да промените всяко бижу, което искате да купите. Притежаваме богата гама от възможности за метал, видове скъпоценни камъни с различни карати, както много и различни варианти на плътност, повърхности, профили в зависимост от модела.

GLAMIRA се гордее със свой собствен екип дизайнери. Всеки от нашите модели е създаден от дизайнерите на GLAMIRA.

Всеки един от продуктите на GLAMIRA се изработва по конкретна поръчка, съобразно изискванията на клиента. Ние не предлагаме масово производство и всеки продукт изисква време, за да бъде изработен. Постоянно развиваме и подобряваме нашият производствен процес, за да осигурим доставката на нашите продукти във възможно най-кратък срок. Когато изберете продукт от нашата уеб страница, Вие ще видите прогнозирана дата за доставка на съответното бижу. Ако имате предварително насрочена дата за Вашето събитие или специален повод, разполагате с възможност за изберете няколко варианта за доставка, така че да получите Вашия продукт по-бързо от стандартното време.

Да, в първите 30 минути след като направите вашата поръчка, имате възможност да промените някои от параметрите ѝ (като размер на пръстена, добавяне/премахване на логото GLAMIRA, гравиране и др.) или дори да я откажете. Необходимо е обаче първо да сте влезнали във вашия GLAMIRA акаунт. След като веднъж сте се регистрирали, посетете "Моят профил", където ще видите вашата поръчка и можете да я промените или отмените. Промяна или отказ на поръчка може да бъде направена само от сътоветния клиент през неговия профил, но не и чрез екипа "Обслужване на клиенти".

Ако решите да редактирате поръчката си, лесно можете да го направите на нашия уебсайт в рамките на първите 3 дни от покупката си. Обърнете внимание, че анулирането е възможно само в рамките на един ден след поставянето на поръчката ви. Моля, следвайте стъпките по-долу за промяна на поръчката или анулиране:

1 - Влезте в своя GLAMIRA акаунт. Ако нямате такъв, можете лесно да го създадете. Кликнете на бутона Вход/Регистрация горе вдясно на страницата.

2 - След като влезете в акаунта си, отидете на "Моят акаунт" и натиснете бутона "Моите поръчки" от лявата горна страна на менюто.

3 - Намерете поръчката си и кликнете върху "Отказ", за да отмените поръчката си или да кликнете върху "Редактиране", за да промените данните за поръчката си. Ако не се появи бутон "Отказ", поръчката ви вече не може да бъде отменена.

Моля, обърнете внимание, че анулирането и модификацията на поръчки може да доведе до закъснения. Ще бъдете уведомени за новата дата на доставка в случай на закъснения.

*Исканията за анулиране и модификация са валидни само за поръчки, които все още не са завършили производствения процес.

По настоящем GLAMIRA продава единствено онлайн, като по този начин Ви предоставяме възможно най-богатата палитра продукти и възможности.

По настояащем нямаме търговско партньорство или B2B опция за продажба на нашите продукти. Ако срещнете продукти на GLAMIRA, продавани от други бижутери, това означава, че те не са оригинални бижута GLAMIRA и не са покрити от наша гаранция.

Не изпращаме предварително образци на нашите бижута, но за сметка на това предлагаме гъвкава Политика за връщане, така че не се тревожете, ако поръчате продукт и не го харесате. Нашата Политика за връщане предоставя възможност да върнете продукта си в рамките на 60 дни, считано от датата на вашата поръчка, стига да отговаряте на посочените условия за връщане. За повече информация, моля посетете нашата Политика за връщане.

Ако това се случи, не се притеснявайте, защото можете да ни изпратите обратно пръстена и ние ще го преоразмерим безплатно, стига да направите връщането в рамките на 60 дни от датата на Вашата поръчка. Моля, прочетете нашата Политика за връщане за допълнителна информация.

Кредита към Вашия акаунт представлява виртуален портфейл, който можете да използвате чрез Вашия GLAMIRA акаунт. Той Ви позволява да пазарувате в GLAMIRA, без да е необходимо да въвеждате информация за Вашата кредитна карта или друга платежна информация.

Кредитът към Вашия GLAMIRA акаунт не е обвързан със срок. Той е валиден докато имате активен профил.

Кутийка за бижута GLAMIRA предоставяме само при покупка на бижу и не се продава отделно.

Да, можете да изберете нашата безплатна опция за гравиране, докато правите поръчката си.

Ако продуктът, който сте избрали подлежи на гравиране, ще видите опция за това на съответната страница на продукта.

Да купите бижу от сайта на GLAMIRA е точно като да поръчате бижу, изработено специално за вас, при майстор бижутер. Лесно можете да разгледате внимателно всеки продукт, да обърнете внимание на метала, на скъпоценния камък, да прецените различните комбинации между тях и да направите своя избор. Магазинът е отворен за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да ни посетите от вкъщи, от офиса, от кафенето, където и както пожелаете - докато си почивате сам или в приятелска компания.

Онлайн магазините на GLAMIRA Ви предлагат различни начини на плащане, а нашият екип "Обслужване на клиенти" е на разположение да Ви съдейства и да отговори на всички Ваши въпроси. Всъщност не е необходимо да направите нещо повече освен да поръчате, да платите и да изчакате куриера! Вашият продукт ще бъде ювелирно изработен и доставен до вратата Ви. Не на последно място той ще бъде с изключително високо качество и на извънредно конкурентна цена. Отделете време, разгледайте продуктите ни и ще откриете още предимства да пазарувате от нас!

Ако очаквате имейл потвърждение на поръчката си, но все още не сте го получили, моля проверете дали плащането е завършено и дали виждате потвърждение на поръчката на нашия уеб сайт. Ако сте сигурни, че плащането е направено успешно, проверете Вашата папка "Спам", за да се уверите, че потвърдителният мейл не е попаднал там. Ако все още не откривате потвърждението, моля, свържете се с нашия екип "Обслужване на клиенти" - те ще Ви съдействат. Не забравяйте да ни добавите към Вашия списък със сигурни контакти, ако използвате някоя от функционалностите за защита на имейла. Можете да се свържете с нашия екип "Обслужване на клиенти" като последвате линка: https://www.glamira.bg/kontakti/

Не. Нашите пръстени не са кухи. Нашите продукти са масивни и са изработени в съответствие с посочените от клиента изисквания към метала.

Магазините GLAMIRA са национални електронни магазини, създадени за съответната държава. Веднъж поръчани от един национален магазин, продуктите не могат да бъдат доставени до друга държава, заради трансграничните данъчни изисквания. Ако искате доставка до друга държава, трябва да направите поръчката от съответния национален GLAMIRA сайт на държавата, до която искате да бъде направена доставката.

Най-удачният и точен начин да определите желания размер за пръстен е да поръчате безплатен измерител от нашия уеб сайт. Измерителят представлява пластмасова лента, която можете да наложите на ръката си точно като пръстен и така да определите размера с най-голяма точност. Измерител можете да поръчате чрез нашия уеб сайт, като натиснете бутона "Открий твоя размер на пръстен". За допълнителна информация и препоръки, моля посетете нашия Наръчник за определяне на размера на пръстените.

Можете да откриете снимки на всички продукти, както и техните 3D изображения на страницата на всеки конкретен продукт. В края на всяка страница на конкретните продукти ще откриете и снимки, ако има такива, споделени от наши клиенти.

Ако планирате изненада, но не сте сигурни за точния размер на пръстена, винаги можете да поръчате стандартен размер, а в последствие да ни го изпратите обратно за преоразмеряване в рамките на 60 дни от датата на поръчката.

Стандартният размер за пръстен варира между L1/2-N за жени и S-T1/2 за мъже. За допълнителна информация и препоръки, моля посетете нашия Наръчник за определяне на размера на пръстените.

Всеки един от продуктите на GLAMIRA се изработва по конкретна поръчка, съобразно изискванията на клиента. Ние не предлагаме масово производство и всеки продукт бива изработен индивидуално. Ето защо, най-учтиво молим нашите клиенти да избягват "пробното" пазаруване и да поръчват само онова, което наистина харесват. Молим да имате предвид, че ние предоставяме безплатна възможност за промяна на размера в рамките на 60 дни от датата на поръчката. Уверяваме Ви, че правим повече от възможното, за да удовлетворим изискванията на нашите клиенти относно продукта, който са избрали. Ако се нуждаете от промяна на размера на Вашия пръстен, ще се радваме да помогнем. Поръчки, включващи няколко сходни продукта, поръчани с цел сравнение, най-вероятно ще бъдат анулирани още преди процеса на производство.

Да, можете да промените размера на пръстена в рамките на първите 30 минути след като направите поръчката. Необходимо е обаче първо да сте влезнали във Вашия GLAMIRA акаунт. След като веднъж сте се регистрирали, посетете "Моят профил", където ще видите поръчката си и натиснете бутона за промяна. Промяна или отказ на поръчка може да бъде направена само от сътоветния клиент през неговия профил, но не и чрез екипа "Обслужване на клиенти".

Тъй като нашата система за обработване на поръчките и връщането им е напълно автоматизирана, ние не можем ръчно да променяме поръчката. Промяната на размера след производство е възможна само след като посочите верния размер на пръстена в нашия онлайн формуляр за връщане и го подадете в нашата система. Моля изчакайте да получите поръчания продукт и следвайте инструкциите за промяна на размера. Междувременно можете да поръчате безплатен измерител за определяне размера на пръстена, за да бъдете сигурни, че този път всичко ще е наред.

Ваучерите GLAMIRA са валидни само ако са получени в рамките на кампания GLAMIRA в някой от нашите онлайн магазини или чрез нашия Информационен бюлетин или чрез някой от профилите ни в социалните мрежи. Не работим с трети лица по отношение на ваучери или кодове за намаления. Моля, абонирайте се за нашия Информационен бюлетин или ни последвайте в някоя от социалните мрежи за да научите за нашите промоционални кампании.

Можете да се абонирате за нашия Информационен бюлетин или да ни последвате в социалните Мрежи, за да спечелите ваучер и да използвате промоционалиен код.

Когато добавяте продукт във Вашата виртуална количка и пристъпите към плащане, ще видите поле "Карта/Ваучер за отстъпка". Моля, въведете кода преди да направите плащането и се уверете, че отстъпката е приета. Отстъпка не може да бъде въведена след като плащането вече е направено.

Когато добавяте продукт във Вашата виртуална количка и пристъпите към плащане, ще видите опция за използване на кредит, като първа възможност от методите на плащане. Моля, имайте предвид, че имате подобна опция, само ако имате активен GLAMIRA акаунт и сте влезнали в него след коректно въвеждане на Вашия имейл.

Не, не предлагаме каталог, тъй като на практика вие можете да разгледате всичките ни продукти на нашия уеб сайт. Всички наши модели можете да разгледате и чрез мобилното Ви устройство.

Уверете се, че всички необходими полета са попълнени коректно. Адресът за плащане трябва точно да съвпада с посоченият адрес в метода на плащане. Ако продължавате да имате проблеми с процедирането на поръчката, моля свържете се с нас незабавно.

Всички продукти на GLAMIRA се изпращат със сертификат за автентичност, издаден от GLAMIRA. GL сертификатът удостоверява, че диамантите, използвани при изработването на Вашия продукт са проверени и подбрани от нашите вътрешни експерти гемолози. GL сертификатът удостоверява, че диамантите, използвани при изработването на Вашия продукт са добити съгласно етичните принципи, приети след Процеса от Кимбърли.

Сертификат GIA е удостоверение от Гемоложкия Институт в САЩ, широко известен и авторитетен оценител на Диаманти в света. GLAMIRA работи с диаманти с GIA сертификат, както и с такива с GL сертификат. И двата Сертификата гарантират автентичността на камъните, които поставяме на нашите продукти Единствената разлика между GL сертификата и сертификата GIA е тази, че първият е издаден от нашите вътрешни гемолози и представлява услуга, включена във вашата поръчка и не е необходимо да заплащате допълнително за нея. Сертификат GIA се издава единствено от GIA и това представлява допълнително платена услуга. Моля, посетете нашата секция Сертифициране на диамантите за допълнителна информация.

Да, продуктът, който ще получите, е идентичен с този, който виждате на нашата страница. Моля, имайте предвид, че увеличението на страницата, направено, за да можете да видите подробно детайлите на продуктите, ги прави да изглеждат малко по-големи от реалния размер. Моля, прегледайте точните мерки, посочени на страницата на продукта, за по-точна представа.

Не. Гравирането не се отразява на времето за изработка.

Не. Не съхраняваме. Нашият уеб сайт е 100% сигурен и информацията за плащанията е криптирана. Ние не съхраняваме номера на Вашата кредитна карта или парола. Моля, прочетете нашата Политика за поверителност и защита на данните за допълнителна информация.