Зареждане...

Наръчник за годежни пръстени

Наръчник за годежни пръстени

Колко трябва да похарча?

Тъй като годежен пръстен се купува веднъж в живота, той е еднакво специален както за купуващия, така и за този, който ще го получи. Колко сте преценили, че може да си позволите? Една заплата или може би две? Истината е, че бюджетът за годежен пръстен е нещо крайно относително и тук няма правила. На първо време си преценете бюджета, а след това вземете предвид и нейния стил, вкус и характер. След като разгледате моделите, изберете си камък и метал, а след това проверете цените и намерете онези алтернативни стилове, които ще са най-близко до възможностите ви. Диамантите винаги ще са най-добрия избор, имайки предвид колко издръжливи са, но естествено, трябва да вземете предвид факта, че те са изключително редки и уникални, съответно и цената им ще е една идея по-висока от обичайното. Най-важните фактори, върху които трябва да се фокусирате, са финансовата ситуация, сантименталната стойност на пръстена, както и очакванията на партньора ви. След като вече сте планували бюджета си, разгледайте моделите ни и намерете най-подходящото бижу за нейния личен стил. Независимо от цената, ако вече сте наясно горе-долу колко можете да си позволите, най-важното остава избирането на модела. Трябва да сте сигурни, че не само ще ѝ вземете точно това, за което е мечтала, но и че ще можете да си го позволите. Затова вместо да слушате легенди, доверете се на вътрешния си глас и намерете най-добрия годежен пръстен, който да я направи щастлива.

Кой метал да избера?

Наръчник за годежни пръстени

Това е изключително деликатен избор, тъй като всяка жена има свой собствен стил, затова първо трябва да вземете предвид нейния вкус, гардероб, както и да обърнете внимание на моделите бижута, които носи и в какви цветове са те. Ако тя е любител на класическото, то жълтото злато би било чудесен избор. От друга страна, ако си пада по модерните модели, то препоръчваме бялото злато. Платината пък ще е чудесен избор, ако тя е от хората, които водят активен начин на живот и ще носи пръстена си всеки ден. Паладият ще ѝ пасне пък идеално, впечатлявайки я с лекото си тегло. Ако пък тя е почитателка на приказките и се чувства като принцеса, топлото розово злато ще я направи изключително щастлива.

Кой модел да предпочета?

Кой модел да предпочета? (We won’t recommend the classic solitaire. We will go over all the unique styles like paved stones, halo..etc.). Както всеки бижутер, така и всяка компания в бранша е наясно, че моделът пръстен трябва да изразява личните ви преференции и да е абсолютната добавка към вашия уникален стил, затова и предлага свобода на избор, създавайки големи селекции.

Solitaire Pave

Павиран пръстен с един камък: Ако си падате по класическото и минималистичното, то този стил е само за вас. Дребните зъбчета спомагат за камъка да блесне още повече, като правят така, че той да се откроява. Павираният пръстен с един камък се предлага както в модерни, така и в по-старомодни стилове.

View Solitaire Pave Style Rings 
Ореол

Ореол: Обичате да сте в крак с модата, но същевременно предпочитате по-нежните дизайни? Значи стилът "ореол" е точно за вас. Той спомага за това централният камък да изпъкне повече, а също така и максимализира ефекта на акцентиращите камъчета.

View Halo Style Rings 
Flower

Цвете: Харесвате флорални и красиви модели, но също така търсите нещо, което да събира погледите? Флоралната ни колекция ще ви помогне да се сдобиете с пръстен с уникален вид, откъдето и да го погледнете. Такъв тип пръстен би седял чудесно на малки, елегантни ръце.

View Flower Style Rings 
Ексклузивно

Ексклузивно: Ако си падате по приключенията и сте креативен, широкоскроен човек, то нашата ексклузивна колекция със сигурност ще оправдае очакванията ви. Красотата се изразява в детайлите и ние знаем това, затова и внимателно моделираме нашите пръстени, за да може централният камък да изпъкне.

View Exclusive Style Rings 
Пръстен с притиснат камък

Пръстен с притиснат камък: Ако търсите нещо ново и модерно, то ще ви ходи идеално един пръстен с притиснат камък, който е обграден от минимално количество метал. Този модел ще отразява светлината по неописуем начин и ще ви стои перфектно.

View Tension Style Rings 
3 & 5 Stones

Пръстени с 3 или 5 камъка: Годежният пръстен с 3 камъка символизира съвкупно както миналото, така и настоящето и бъдещето, затова и неговото послание ще трае вечно. Акцентиращите камъни биха могли да са или със същия размер, или да са по-малки от централния камък. Ако си падате по блестящите модели, то се спрете на модела с 5 камъка, тъй като той предоставя максимум блясък и висок левел на отразяване на светлината.

View 3 & 5 Stones Style Rings 
Side Stone

Пръстени с акцентиращи камъни: Искате ли да добавите повече блясък към вашия стил? Ако се чувствате като звезда и обичате вниманието да е върху вас, то разгледайте нашата колекция пръстени с акцентиращи камъни. Видът им привлича вниманието по такъв начин, че погледите да се забият в централния камък, облян в блясък.

View Side Stone Style Rings 
Моделиран пръстени с един камък

Моделиран пръстени с един камък: Ако си падате по нетрадиционния и уникален стил, то колекцията ни от модерни моделирани пръстени с един камък ще ви позволи да създадете идеалния модел. Прескочете правилата и задайте ново начало с неописуемо модерен стил

View Design Solitaire Style Rings 
Перлени пръстени

Перлени пръстени: Ако сте човек, който въвежда модните тенденции и винаги търси нещо ново, то спиращите дъха перлени пръстени са точно за вас. Елегантната перла не само ще е до вас цял живот, но и ще спомага за това тоалетът ви да е винаги в изискан вид. Може да съчетаете перлите с цветни скъпоценни камъни или пък с диамант.

View Pearl Style Rings 

Кой камък да предпочета?

Цветът на камъка играе важна роля, що се отнася до личните предпочитания на човек, затова и е много важно да изберете правилния камък. Поинтересувайте се от скритото послание, което всеки скъпоценен камък носи, за да може годежния ви пръстен да е изключително специален.

Diamond

Диамант: Красотата и чистотата на диаманта ще ви остави без дъх. Векове наред жените въздишат по неземната му прелест и прекрасно сияние. Със сигурност диамантът ще направи годежния ви пръстен изключително специален.

View Diamond Engagement Rings 
Black Diamond

Черен диамант: Той е изключителен и камък на място... Черният диамант символизира стабилност, защото е облян в черно и изглежда непоклатим и твърд. Ако имате дефиниран и рафиниран стил, то той със сигурност ще ви впечатли със своята мистериозност. Ако пък вашият стил е модерен и изтънчен, черното, в силата си на вечно модерния цвят, ще добави увереност към тоалета ви и ще повдигне духа ви.

View Black Diamond Engagement Rings 
Emerald

Изумруд: Всички любители на пролетта да заповядат тук! Този уникален, дълбок тон на зеленото символизира любовта и прераждането. Нека всички артисти и креативни хора да заповядат тук, защото несъмнено годежният пръстен с изумруд ще се окаже техния фаворит! Изумрудът е също и символ на щастливия и успешен брак.

View Emerald Engagement Rings 
Sapphire

Сапфир: Силно наситения син тон символизира лоялност и доверие. Това плътно, дълбоко синьо ще ви очарова, а също и успокои със силата на усещането за сливане, което изразява. Ако сте силен и уверен човек, то това е вашият камък.

View Sapphire Engagement Rings 
Ruby

Рубин: Силните чувства са най-важното в едни взаимоотношения... Рубинът ще добави елемент на страст и царственост към вашия годежен пръстен. Дълбокият червен тон допринася за богат и изискан вид. Ако вие сте амбициозен и напредничав тип човек, то това е камъкът за вас. Рубинът символизира безусловна любов и истинска страст.

View Ruby Engagement Rings 
White Sapphire

Бял Сапфир: Ако сте великодушен, изискан и мистериозен тип човек, то тогава се спрете на този изискан камък, който ще впечатли с безцветност и с това, че ще е винаги стилен. Перфектен избор е и за онези, които се стремят към хармония, както във вътрешния си свят, така и във външния.

View White Sapphire Sapphire Engagement Rings 
Amethyst

Аметист: Мистичното лилаво не само е с висока вибрация и енергия, но и също си отива страшно много с бяло злато, паладий или платина. Ако сте заинтересовани от модерния и дързък стил, то разгледайте нашата колекция пръстени с аметист.

View Amethyst Engagement Rings 
Citrine

Цитрин: За хората с неизчерпаема енергия, препоръчваме цитрина и неговия ослепителен блясък. Цветовия му тон е все едно подарък от слънцето и ще добави нотка на самоувереност към външния ви вид. Ако сте оптимистичен и разговорчив човек, този камък несъмнено ще ви приповдигне.

View Citrine Engagement Rings 
Blue Topaz

Син топаз: Ако си падате по светлите и наситени сини тонове, то именно синият топаз ще е камъкът, който ще направи годежния ви пръстен несравним. Уникалният му блясък ще събере очите, а съблазнителното синьо ще бъде символът на вашата лоялност.

View Blue Topaz Engagement Rings 
Garnet

Гранат: Изисканият червен цвят ще допринесе за уверен, същевременно ослепителен външен вид. Това е цветът на живота, така че ако сте изпълнени с много енергия и дълбоки чувства към любимия, то това е вашият камък. Гранатът ще ви подсигури усещане за романтика за цял живот.

View Garnet Engagement Rings 
Peridot

Оливин: Ако харесвате жълто-зелените тонове, този камък ще открадне сърцето ви с приказния си вид и с високото му ниво на отражение на светлината. Ще ви напомня за майката природа и за това, колко прекрасна е тя. Оливинът също има скрито значение, което ще остане само между вас и любимия и то е, че си имате доверие, и се обичате.

View Peridot Engagement Rings 
Aquamarine

Аквамарин: Невероятният син цвят и ослепителните тъмносини сенки ще си отиват страхотно с който и да е било цвят метал. Насладете се на този изискан камък и неговия свеж, спиращ дъха вид. Синият цвят, наподобяващ тропически океан, може да бъде изразът на вашата любов.

View Aquamarine Engagement Rings 
Fireopal

Огнен опал: Дълбоко оранжево в съчетание със силната вибрация на нюанси ще ви напомни на залеза над морската повърхност и романтичното усещане, което той ни носи. Високата му енергия би могла да зареди всяка една душа. Огненият опал също така е символ на непоклатимото щастие и е подходящ избор за мечтателите. Ако сте човек, който следва мечтите си и, независимо от обстоятелствата, сте винаги с позитивна нагласа, то най-добрият спътник за вас ще е именно годежния пръстен с огнен опал.

View Fireopal Engagement Rings 
Green Amethyst

Зелен аметист: Светлозеленият тон е символа на възраждането, затова и е чудесен избор, ако търсите зрелищен и уникален вид. Това ще е нов етап и ново начало за живота ви. Ако по природа сте човек, който обича предизвикателствата, то зеленият аметист ще ви подхожда, имайки предвид посланието му, както и рядко срещания цвят, който има.

View Green Amethyst Engagement Rings 
Green Tourmaline

Зелен Турмалин: Ако сте веселяк по душа и също балансирате и обкръжението си, то нюансът на зеления турмалин ще бъде прекрасен завършек за вашата персона. Отпразнувайте най-хубавия момент в живота си с помощта на годежния пръстен със зелен турмалин.

View Green Tourmaline Engagement Rings 
Pink Tourmaline

Розов турмалин: Романтичната, но и ярка вибрация на розовия цвят ще ви плени от пръв поглед. Това е цветът на чистата любов и е най-сладкият розов тон, който някога ще видите някъде. Ако имате изтънчен и красив стил, то годежният пръстен с розов турмалин ще е чудесно допълнение към него! Също така постоянно ще ви напомня за дълбоката ви любов.

View Pink Tourmaline Engagement Rings 
Rose Quartz

Розов кварц: Този мек розов цвят ще спомогне да придобиете романтичeн външен вид. Няма да привлича твърде много внимание, но и ще е лесно разпознаваем! Спокойната енергия на розовия кварц ще е като пристанище, готово да ви предложи убежище, също както връзката ви го прави. Ако сте истински романтик, запазете този красив момент завинаги, избирайки розовия кварц да е камъка за вашия годежен пръстен.

View Rose Quartz Engagement Rings 
Yellow Sapphire

Жълт Сапфир: Огънят на ярко жълто ще събуди всичките ви сетива със своя блясък. Време е да превключите и да се отдадете на вашата интелигентна, креативна страна. Ако сте човек със силен и смел характер, наситеният жълт отенък ще ви припомни тези емоции.

View Yellow Sapphire Engagement Rings 
Smoky Quartz

Опушен Кварц: Мистерията на каменния цвят ще спомогне за уникалния вид на вашия годежен пръстен. Топлите кафени тонове придават чувство за естественост у притежателя. Той е много земен в същността си, затова и любителите на природата ще могат да почетат Майката Природа носейки го. Време е за нещо не дотолкова крещящо, колкото уравновесено и земно!

View Smoky Quartz Engagement Rings 
Tanzanite

Танзанит: Този единствен по рода си скъпоценен камък е наистина уникален, така че ако харесвате редки, красиви и хващащи окото камъни, то ни се доверете и изберете този. Неговият наситен и богат нюанс на цвета коренно ще промени вида на вашия годежен пръстен. Възхитително е колко е уникален танзанита и колко изумителен е цвета му. Ако си падате по необичайните неща, то танзанитът определено ще впечатли както вас, така и любимия човек.

View Tanzanite Engagement Rings