Зареждане...

ИЗПРАЩАНЕ & ДОСТАВКА

Ако направите поръчка, доставката е безплатна. Моля, прочетете нашата Политика за доставки за допълнителна информация.

Магазините GLAMIRA са национални електронни магазини създадени за съответната държава. Веднъж поръчани от един национален магазин, продуктите не могат да бъдат доставени до друга държава, заради трансграничните данъчни изисквания. Ако искате доставка до друга държава, трябва да направите поръчката от съответния национален GLAMIRA магазин, в държавата, в която искате да бъде направена доставката.

Вашата поръчка ще бъде изпратена заедно със сертификат, специална кутийка за бижута, фактура, всичко това поставено в транспортна кутия.

Ние ще ви изпратим номера за проследяване по имейл веднага, щом поръчката ви бъде изпратена.

Всички наши пратки са осигурени по време на доставката. Моля, осигурете вашето присъствие на адреса, когато се очаква доставката. Моля, прочетете нашата Политика за доставки за допълнителна информация.

При поръчка, доставката е безплатна. Разходите по доставката на върнати продукти не се покриват от GLAMIRA и са отговорност на клиента.

В момента, в който поръчката ви е изпратена, вие ще получите имейл, в който ще видите номера за проследяване.

От съображения за вашата сигурност, адресът за доставка и адресът за контакт, не могат да бъдат променени, след като направите поръчката. Моля, осигурете вашето присъствие на адреса, когато се очаква доставката, за да я приемете. Моля, прочетете нашата Политика за доставки за допълнителна информация.