БИЖУТА


КОЛЕКЦИИ

Виж всички колекции
ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАС

БИЖУТА

Бижутата притежават силата да бъдат въплъщение на всяка емоция. Благодарение на тях хората със стил могат да изградят индивидуален стил за всеки повод.

С широк набор от висококачествени и луксозни бижута GLAMIRA ви приканва да отворите ума си (и външния си вид) за достойнства и грация, донасящи свежест и радост в живота Ви. Без значение дали търсите бижута за жени, мъже или деца, можете да откриете нашата уникална колекция от обеци, огърлици, гравирана бижутерия, изработена от жълто, розово или бяло злато, стерлингово сребро и още много други популярни материали! Очаква Ви богат избор от модели, подходящ за всеки бюджет. GLAMIRA Ви помага да добавите цвят към избраното бижу, като добавите скъпоценни и полускъпоценни камъни - такива като аметист, перидот, танзанит, аквамарин и много други. На нашия сайт можете да откриете огърлица, която ще бъде неизменна част от специалните поводи; специалният пръстен, който олицетворява обичта и обета ви към любимия човек или чифт обеци с елегнатен и отличителен външен вид.

GLAMIRA ще подари на любимите Ви хора незабравима радост! Очакват Ви

Персонализирани бижута

, които можете да съставите с всички скъпоценности от ранга на Голямата Четворка (диамант, рубин, смарагд и сапфир), а също и Swarovski и други камъни. Различни сплави и опции за каратите, ще бъдат най-добрият избор на подарък, носещ доживотна наслада. В GLAMIRA единственото ограничение е въображението Ви!
Зареждане...