x
 
   
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАС

БИЖУТА

Бижутерията притежава силата да бъде въплъщение на всяка емоция, която да ви накара да се чувствате уникални. Ключът за всеки, който има стил, е да изгради индивидуален външен вид за всеки повод.

С широк набор от висококачествени и луксозни бижута , GLAMIRA ви приканва да отворите ума си (и външния си вид) за достойнства и грация, донасящи свежест и радост в живота ви. Без значение дали това, което търсите, са дамски бижута , мъжки бижута или детски бижта, открийте уникалните ни модели от очарователни пръстени, обеци, огърлици, гравирана бижутерия, изработена от жълто, розово или бяло злато, стерлингово сребро и още много други популярни материали! Богатият избор на модели, можещ да отговори на всеки вкус и бюджет, ще ви привлече . GLAMIRA ви помага да добавите малко цвят към бижута, което ви е очаровало, като ви предлага цветни скъпоценни и полускъпоценни камъни, като аметист, перидот, танзанит, аквамарин и много други. Можете да откриете огърлицата, която ще бъде неизменна част от специалните поводи; специалният пръстен, който олицетворява обичта и обета ви към любимия човек или чифт обеци с елегнатен и отличителен външен вид, в нашия сайт.

Също така, в GLAMIRA можете да дарите обичните си с незабравима радост.

Персонализирани бижута

, които можете да съставите с всички скъпоценности от ранга на Голямата Четворка (диамант , рубин, смарагд и сапфир), до Swarovski и други камъни, различни сплави и опции за каратите, ще бъдат най-добрият избор на подарък, носещ доживотна наслада. В GLAMIRA единственото ограничение е въображението ви!