PМЪЖКИ ОБЕЦИ ОТ ПЛАТИНА

82 продукта. [i]
Бързо филтриране
Избери камък Избери камък Избери камък
Изчисти
Карат Карат Карат
  • Филтър Филтър Повече
    Филтър
Списък  Таблица 
Задай във възходяща посока
Продукти 1 до 60 от общо 82
на страница
  • Сортирай по
  • Филтър
    Разширено
82 намерени персонализирани продукти. [i]
Стилове
Камък
Metal
Colour
Карат
Филтър
Разширено
Зареждане... Loading More Results...
Списък  Таблица 
Задай във възходяща посока
Продукти 1 до 60 от общо 82
на страница

Мъжки обеци от GLAMIRA

Модерните мъже мъже знаят как да изглеждат стилни и елегантни. С един малък щрих те умеят да допълнят облеклото си така че да подчертаят своята харизма ...... Те са наясно с факта, че бижутата и аксесоарите заемат точно толкова важно място в техния свят, колкото и във вселената на женската мода. За да посрещне очакванията на мъжката публика, дизайнерите на GLAMIRA създадоха изключителни модели на изискани Мъжки обеци и копчета за ръкавели. И така, какво търсите? Единична мъжка обеца за всекидневния ви стил или за по-специален случай? Да намерите точната обеца не е лесна работа, поне докато не попаднете на правилното място. И защо да търсите по трудния начин - да се лутате от магазин на магазин, да си губите времето по улиците и да изчаквате останалите клиенти, докато окончателно се изнервите. Защо, след като имате възможност да поръчате мъжки обеци с няколко прости кликвания?А и си представете, че можете сами допълнително да усъвършенствате модела, който харесвате!

Малки, но прекрасни: Мъжките обеци са малки, но без съмнение успяват да приковат вниманието. Комбинацията на съвършения дизайн на мъжките обеци с изключителното качество на материалите - метала и скъпоценните камъни, ще накарат всеки моден диктатор да онемее. Готови ли сте за предстоящото постоянно възхищение на околните?

Ако търсите неповторим блясък, тогава трябва да изберете мъжки диамантени обеци. Диамантът е добре познат като краля на скъпоценните камъни и е най-почитания сред всички тях . Тези, за които високото качество на бижутата е от първостепенно значение, винаги ще гледат към обеците с диаманти - безспорни владетели на бижутерийната индустрия с несравним блясък. Мъжки диамантени обеци - те предизвикват истинско вълнение с елегантния си и благороден блясък. Те подчертават мъжката индивидуалности и допринасят за стилния и елегантен стил на притежятеля им.

В зависимост от вашия любим цвят, можете да изберете Обеци с цветни диаманти. Сини като морска шир, зелени като горски дъх, жълти като ясно слънце, както и още много други цветни диаманти чакат точно вас. … Мъжките цветни диамантени обеци ще ви позволят да подчертаете цвета на очите си или да комбинирате облеклото с нюанса на вашата обеца. Няма да останат разочаровани и онези, които предпочитат тъмните цветове. Мъжки обеци с черен диамант ще ви грабнат с елегантният си и изискан изглед. Черното традиционно е припознато като мъжки цвят заради наситенитените си нюанси, характерни за мъжката бижутерия. Ако търсите обеци със същите цвят и елегантност, но с по-щадящ бюджет, тогава разгледайте Мъжки обеци с оникс символ на сила и авторитет. Нека вашите Мъжки обеци с оникс да бъдат едни от любимите бижута във вашата колекция.

Силното въздействие на следващите модели мъжки обеци се постига с помощта на цветни скъпоценни камъни като изумруди, рубини и сапфири. Уникалният дизайн на GLAMIRA позволява на тези скъпоценни камъни да изглеждат още по-възхитителни и примамливи. За мъжете, предпочитащи цветове като зелено, синьо и червено; изумрудени мъжки обеци, сапфирени мъжки обеци и рубинени мъжки обеци ще бъдат техния мигновен избор за да постигнат желания елегантен вид. От векове тези скъпоценни са търсени, не само заради красотата им, но и заради по-особеното им значение и дълбоката енергийна връзка, която с времето се изгражда между тях и притежателя им.

Не само скъпоценните камъни придават стойност на мъжките обеци, техните форма и дизайн също са от съществено значение при избора им. Изберете тези обеци, чиито модел и форма най-много ви прилягат и ги направете по ваш вкус със скъпоценния камък, за който мечтаете. Дали са фасетирани във форма "овал", "принцес", "кръгъл брилянт", "триъгълен" или форма на изумруд всички те са представени в разнообразна колекция висок клас бижутерия - имате възможност да избирате каквото ви душа иска.

И не на последно място - използвайте възможността да подберете сами и подходящия метал, така че вашите обеци да бъдат различни и отличавани сред останалите. Изберете един сред многото варианти на метали злато (жълто, розово, бяло), платина, паладий, сребро. Мъжки златни обеци те са символ на постоянство и стабилност - характеризират вашата индивидуалност по възможно най-добиря начин. Мъжете имат и възможността да изберат между /мъжки обеци от бяло злато или мъжки обеци от розово злато достъпни също и във вариант мъжки обеци от жълто злато.

Тези, които не са почитатели на златото, могат да избират между платина и паладий. Мъжки обеци от платина и Мъжки обеци от паладий те определено ще подчертаят ярката ви индивидуалност.

Няма граници за вашето въображение Така че , дайте свобода на фантазията си и смело осъществете вашата мъжка мечта, като усъвършенствате любимия си модел според вашия вкус. Посочете диамант или скъпоценен камък в любимия си цвят ... Или направете избора си спрямо метала, който ви подхожда най-много Само вашият вкус има значение

Изразете своя стил - ежедневен и непринуден или строго елегантен - с мъжките обеци на GLAMIRA, и покажете на света вашето безспорно изискано виждане за мъжка мода!