Зареждане...

Ценова Политика

Нашата ценова политика отразява целта ни да се поддържаме най-добрата цена на пазара, докато в същото време предлагаме високо качество. GLAMIRA гордо стои зад продуктите си, предлагайки безкрайно разнообразие в дизайна и възможностите за модификация. Нашата цел е да държим цените ни колкото може по-ниски, без да правим компромиси в качеството на продуктите.

GLAMIRA оперира онлайн, като по този начин се избягват много ненужни разходи, докато в същото време много търговци са задължени да поемат високи разходи за това, че работят във физически магазини.

Как пазим цените ни ниски?

  • Установени пътища в търговията с бижута - на фона на опит от две десетилетия в онлайн търговията с бижута, ние знаем как да управляваме разходите си на всички нива.

  • Директно от източника - Всички скъпоценни камъни и бижута. Всяка стъпка в типичния модел на Директно от източника - Всички скъпоценни камъни и бижута. Всяка стъпка в типичния модел на търговеца влияе върху крайната цена на продукта. Ние сме производителя, което означава, че покриваме всички фази участващи в този процес, от първото докосване на писалката върху хартията, до моментът, в който продуктът е предаден на куриера. Това, че се въздържаме от контакт с дилъри, вносители, търговци на едро и магазини ни помага да предоставим огромни икономии на нашите клиенти.

  • Дългосрочно сътрудничество с достоверни доставчици - Откриването на най-добрите източници на материали и поддържането на здрави взаимоотношения с доставчиците ни позволява да спестяваме от разходите необходими за производството, което води до разумна цена на крайния продукт. Вече установените дългосрочни връзки с надеждни доставчици за най- доброкачествените суровини ни позволяват да предлагаме едни от най-добрите цени на пазара в днешно време.

  • Предимството на това, че оперираме онлайн - Позволява спестяване на разходи за съоръжения, тяхната поддръжка и работници, които биха били необходими за физически магазин. В противен случай, тези разходи биха се отразили върху крайната цена на продуктите.

  • Без наличности - Получете това, което харесвате, не това, което имаме - Тъй като произвеждаме всяка поръчка от нулата по ваше предпочитание и персонализиране, това води до разумно използване на материалите и спестяваме от разходите за съхранение, тъй като не работим с наличности. В състояние сме да предложим най-добрата сделка за бюджета, който отделяте. В допълнение даваме възможност за избор на метал, камък, карат, размер и други опции.

  • Вътрешнофирмени експерти - дизайнери, експерти на тема скъпоценни камъни и бижутерийни експерти идентифицират материалите и тяхното качество (метали и камъни), създават нови дизайни и ги пройзвеждат заедно, под едно име без допълнителни оперативни разходи.

  • Без скрити такси - Вие персонализирате вашия артикул избирайки всички променливи по него сами. По този начин плащате само за стойността на това, което купувате.

Кликнете тук за да научите повече за нашата етична политика на снабдяване.