Бижута с кристали Swarovski

КРИСТАЛИ SWAROVSKI

Swarovski са малки късчета кристали, образувани от стъкло и силициев оксид на прах, смесени заедно, оформени в гладки, красиви извивки с помощта на съвременна технология.

Годежни ПРЪСТЕНИ С КРИСТАЛИ SWAROVSKI

Годежни ПРЪСТЕНИ С
КРИСТАЛИ SWAROVSKI

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАС
boderEXPLORE MORE

КРИСТАЛИ SWAROVSKI

Swarovski са малки късчета кристали, образувани от стъкло и силициев оксид на прах, смесени заедно, оформени в гладки, красиви извивки с помощта на съвременна технология. Обикновено кристалите биват подобрявани чрез специално покритие, даващо им наситения блясък на диамант. Освен невероятния им блясък, чистота и безупречно качество, това, което отличава тези кристали от останалите е шлифовката им, която им придава блясък, при излагане на светлина, подобен на този на диамантите. Те представляват ръчно изработени скъпоценни камъни чрез прецизна шлифовка на красиви, висококачествени стъклени кристали съдържащи кварц, пясък и минерали. Кристалите Swarovski са продукт на високо специализиран производствен процес, придаващ им изключително красив блясък. Създадени да бъдат перфектни по отношение на качество, цвят, големина и форма, Swarovski придават уникалност на материалите, с които биват съчетавани, с красивия си, интензивен блясък.

Glamira избира кристали с тъмносин, зелен, червен и тъмен цвят в бижутата си Swarovski под формата на обеци, колиета, пръстени, гривни, копчета за ръкавели и други. Можете да съчетаете кристали Swarovski в различни цветове с други скъпоценни и полускъпоценни камъни, след това да изберете злато или сребро и да създадете уникален пръстен Swarovski. Освен това можете с лекота да промените модела на определена гривна според желанието Ви и да направите уникална гривна Swarovski за Вас или за някой друг. Можете да подчертаете красивия цвят и уникалност на кристалите с Ваши персонализирани обеци swarovski. С опцията за персонализиране на бижута, Glamira с лекота ще задоволи желанието и креативността Ви!