Зареждане...

Наръчник за определяне на размера на гривни

Гривната е аксесоар, който се ползва както през деня, така и през нощта като част от бляскава визия. Тя е чудесно допълнение към стила на мъже и жени. Тъй като размерът й е от голямо значение, изключително важно е да го определите правилно. Той зависи от много фактори: килограми, структура на костта, пол. Обикновенно мъжете имат по-широки китки от жените. Когато става дума за гривни в стил „bangle“ или „tennis“, трябва много внимателно да огледате формата, която приемат на ръката.

Среден размер на гривната

Оценяваме факта, че не искате да измервате ничия китка, за да не развалите изненадата.

И за да ви улесним, притежаваме политика за връщане на продукта в рамките на 60 дни. По този начин можете да замените гривната, ако има някакъв проблем с нейния размер.

Средностатистическият размер на гривните при жените е 18 см, а при мъжете около 20 см. Тези мерки съотвестват на средния размер на нашите гривни.

Безплатен измерител за гривни от ГЛАМИРА

Common Ring Sizes

За тези, които изпитват затруднения с определяне размера на гривната, нашият измерител ще Ви помогне с точност да определите размера. Заедно с безплатната доставка, ние предлагаме на клиентите си най-добрия начин за избиране на правилния размер гривна. Имайте предвид, че размерите варират от модел до модел. Точно затова не пропускайте шанса да грабнете безплатния си измерител с безплатна доставка.

Моля, изпратете ни имейл на service@glamira.bg заедно с име и адрес, за да вземете безплатния измерител. Не забравяйте да озаглавите имейла с „поръчка на измерител за гривна“. Друг начин, по който да го вземете, е ако попълните формуляра по-долу. Щом го попълните, можете да очаквате измерителя си в срок от 7 работни дни до адрес.

Измерител за гривна за принтиране

Измерител за гривна за принтиране

Ако притежавате принтер у дома, можете да си свалите и принтирате този измерител за гривна в PDF формат. Моля, не сменяйте оригиналния формат при сваляне, тъй като ще се отрази на размера му.

Ако все още не сте сигурни какъв размер ще е подходящ, може да се свържете с нашите специалисти за съвет. Свържете се с нас 

Съвети за взимане на размер за гривна

  • За кожени и тенис гривни, моля измерете ръката си над костта на китката и добавете около 1.27 см отгоре. По този начин, вие ще сте сигурни, че гривната няма да е твърде тясна или отпусната.
  • Ако искате да вземете „bangle“ гривна, то обвийте пръсти около ръката си на най-широкото й място. След това, използвайте таблицата за размери от GLAMIRA и изберете подходящ размер.
  • Ние предлагаме и кожени гривни за мъже. Средният размер е средностатистически размер за гривна, но все пак можете да се подсигурите като се запознаете с таблицата за размери.

Таблица с размери за гривна

По-долу можете да намерите стандартни размери за гривни/„bangle“ гривни.

Uk Chart