x
 
   

Бижута с перли

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАС
boderРазбери повече
  • ГОДЕЖНИ ПРЪСТЕНИ С ПЕРЛИ

    ГОДЕЖНИ ПРЪСТЕНИ С ПЕРЛИ
    Като символ на чистота и невинност, перлите винаги са били предпочитан избор при сватбените бижута. Разгледайте годежните пръстени с перли на GLAMIRA и направете незабравимо предложение.

  • ПРЪСТЕНИ С ПЕРЛИ И ДИАМАНТИ

    ПРЪСТЕНИ С ПЕРЛИ И ДИАМАНТИ
    Перли и диаманти... Няма друга комбинация, която да придава едновременно такава чистота и съвършенство на едно бижу.

БИЖУТА С ПЕРЛИ

Природата наистина е нещо забележително. Тя създава и възпроизвежда толкова много красиви неща, единствено с малко слънчева светлина, минерали и вода. Така че, когато става дума за най-нежната природна скъпоценност, наистина трябва да изберете вашето изтънчено перлено бижу от GLAMIRA. Перлите са израз на елегантност и изящество. Те могат да бъдат очарователен финален щрих на всеки тоалет - от ежедневието до балната зала. Никоя бижутерска колекция не трябва да бъде лишена от тях. Само си представете нежния хлад на перлите. Перлена огърлица, проблясваща около врата ти и перлена гривна върху ръката ти. Всички красиви и непретенциозни. В GLAMIRA ще намерите дори перлени пръстени, обеци и брошки/ Дори перлени пръстени, обеци и брошки са достъпни в GLAMIRA.

Какво ще кажете за перлен пръстен, като финален щрих в тоалета ви? Перлените пръстени притежават чар, който показва, че съвършенството е достижимо. Те са едни от малкото материали, използвани в бижутерията, които произхождат от световните океани. Перлите са дар от Седемте морета и трябва да знаете, че всички перли са различни. Всички те се различават по размер, цвят и форма. GLAMIRA гарантира, че получавате истински перли, които са изработени

Повечето хора познават белите перли. Пръстените с бели перли са много стилни, но съществуват и други варианти за избор. Какво ще кажете за пръстени с розови перли? Или дори пръстени с черни перли? Щом изберете дизайна, ще можете лесно да изберете и цвета. Не можете да решите? Защо не вземете по един от всеки, така че да можете да носите перфектните перли за всеки повод. Какво ще кажете за черни за нощния живот? Или един пръстен за кънтри клуба? А един за работа? Има още много места, на които можете да носите перли. Оставете въображението ви да ги открие.

Когато става дума за перлени огърлици, бъдете сигурни, че перлите от GLAMIRA са така съчетани, че да направят огърлицата най-зашеметяващата, която сте виждали. Всички перли преминават строга проверка, гарантираща качеството им, а след това са оразмерени така, че всяка една от тях да съвпада с другите в наниза. След като гемолози инспектират перлите, специалистите в GLAMIRA създават вашите персонализирани огърлици. Всеки компонент в огърлицата е направен от най-високо качество, за да ви осигури дълготраен наниз. Огърлица, която ще трае вечно.

Разбира се, можете да изберете огърлици от бели перли. Винаги можете да заложите на своя изтънчен външен вид. Какво ще кажете за огърлици от розови перли? Или, ако сте по-авантюристично настроени, изберете наниз от селекцията огърлици от черни перли. Можете да получите това, което искате и всяка поръчка може да бъде персонализирана по ваш вкус. Когато подарявате перлена огърлица, ще разберете колко вълнуващ ще бъде момента, в който тя я види. Очите й ще се разширят от вълнение, когато я поставяте на врата й. Наистина вълшебен момент и за двама ви.

Може и да си мислите, че обеците са семпли и прелестни. Но, това е далеч от истината. Перлените обеци носят топлина и нежност, която не излъчва никой друг скъпоценен камък. Всъщност, това не е скъпоценен камък и да имате перфектните перлени обеци е повече от просто модна тенденция. Те са едно от природните съкровища на моретата. Чифт обеци с една или повече перли е винаги много изтънчено. Във каквито и да е комбинации, те са наистина красиви. Съчетайте перлите си с други скъпоценни камъни. Със смарагди, рубини, сапфири или дори с камъка, съответстващ на рождената дата на вашето семейство. Изберете своя скъпоценен метал или сплав, за да създадете прекрасно произведение на изкуството, което можете да носите навсякъде, където желаете.

Можете да изберете диапазон от цветове за обеците си. Можете да започнете с класически и традиционни обеци с бели перли. Можете също да смекчите стила си с красиви обеци с розови перли. Или можете да направите визията си ярка и дръзка с чифт обеци с черни перли. Черните перли могат да бъдат открити в едни от най-ранните бижутерски изделия. Всяко рядко срещано нещо, винаги е високо ценено. Така трябва да бъдете и вие, и бижутата ви. С перлите вече сте взели мъдро решение. Сега трябва само да изберете цвета... Или... Можете да поръчате по едни от всички... По един чифт за всяко настроение и повод. Крещящи или изтънчени, изискани или скандални, във всички цветове. Сега ви предстои доста работа по онлайн пазаруването ви, нали?

Ако смятате, че диамантите са твърде крещящи, винаги можете да изберете годежен пръстен от колекцията пръстени с перли. Разбира се, можете да персонализирате годежните си пръстени. Така че, ако желаете определен метал или гравиране, можете да го получите, според желанието си. Съществуват множество възможности за избор, така че да сте сигурни, че имате своя уникален годежен пръстен. Пръстенът, който ще носите завинаги, е важно решение в момента, нали? Така че, да имате идеалния пръстен на пръста си е това, което GLAMIRA иска. Клиентското задоволство започва с първия ви клик. По време на процеса, можете да се обадите на професионалистите от отдел Обслужване на клиенти, за да ви помогнат по всякакви въпроси. Това е вашият пръстен, вашето бъдеще, не може да е на друго, освен на първо място. Това не подлежи на съмнение. Просто идеалният пръстен за вас или за любимия ви човек.

Не можете да решите? Диаманти? Перли за пръстена ви? Сега можете да имате и двете. Само за вас. Нека GLAMIRA създаде вашите идеални пръстени с перла и диамант. Или дори диамант с перли. Винаги е според вашето желание! На практика GLAMIRA може да създаде всичко, което желаете в модната бижутерия. Също можете да го персонализирате след това. Когато става дума за перли, можете да се доверите на GLAMIRA, че персонализираните ви перли ще бъдат точно това, което искате. Перлените бижута на GLAMIRA не са просто мода за вас. Хубаво е да знате, че перлите ви един ден ще се превърнат в наследство от вас за много години напред.