Зареждане...

ЗА НАС

Първият магазин бе създаден през 1999 г. в Хайлброн, Германия, който все още остава главен офис на клоновете си. През осемте години успешен опит във високо развит бижутериен сектор, компанията е минала през големи бизнес промени, за да развие предлагането си и да увеличи клиентелата си. Развило се от малка бижутерия до ключов играч в Европейския бижутериен сектор, търговското име GLAMIRA бе основано пред 2011 г. До края на 2011 г. GLAMIRA постига отличен напредък в пазарите на Великобритания и Испания.

През 2012 г. GLAMIRA започва да проектира и развива свои собствени продукти. Смяната на стратегия предоставя възможност за активно влизане в международната арена. В същата година GLAMIRA Германия започва да търгува и с Австрия и Швейцария. През 2013 г. компанията успешно навлиза в пазарите на Дания, Швеция и Франция. Подтиквана от растежа си, GLAMIRA основава свои собствени производствени съоръжения в Германия. GLAMIRA работи неуморно, за да удовлетвори професионално и ефективно нуждите на клиента - в съответствие със своите корпоративни ценности като почтеност и доверие. GLAMIRA е разработила електронна търговска инфраструктура на световно ниво, за да улесни нуждите на днешните световни потребители. До края на 2013 г., GLAMIRA продължава да навлиза в международните пазари, добавяйки Финландия и Италия към растящото си портфолио. През 2014 г. GLAMIRA подсили своята корпоративна структура, позволявайки на бизнеса да навлезе в пазарите на Западна Европа и бързо се разви в ключовите европейски пазари, а също и в САЩ. През 2016 г., GLAMIRA ще продължи да разрвива бизнеса си на пазарите в Източна Европа и Далечния Изток.

GLAMIRA вече не е местна компания; може да се опише като световна икона заради своето подробно портфолио и постижения в предоставянето на иновации. Очаква се GLAMIRA да се превърне в световен лидер в бижутерийния сектор.