Безплатна доставка

  Връщане на стока в 60 дневен срок

 
   

Формуляр за връщане на поръчка

 • Моля, попълнете и изпратете долния формуляр преди да върнете Вашия продукт. Ако желаете да научите повече за нашата политика на връщане на продукти, последвайте линка: https://www.glamira.bg/return-policy/

  1. Преоразмеряване
  2. гравиране
  3. Repair request
  4. Withdrawal
  Reason:
  It is damaged
  The parts are missing
  It is not what I ordered
  Други (up to 1000 characters)
  1. Credit Card
  2. Bank Transfer
  3. Paypal
  Изберете Вашият артикул за връщане :

  Вашият имейл адрес и номер на поръчката трябва да съвпадат с тези в нашата база данни, за да продължите с връщането на артикула. Моля, уверете се, че номерът на поръчката е правилен и вашият имейл адрес е този, който първоначално сте използвали, за да направите поръчката си.

  Искате ли да генерираме товарителница за връщане на поръчката ви?
  Да, бих желал/а товарителница за 20,00 лв
  1. Ще бъде оставена в пункт на куриера.
  2. Куриерът ще я вземе от моя адрес
  I have read the terms and conditions and accept them.
  Не съм отстранил печата
  I haven't used the product.
  Ще изпратя всички допълнителни аксесоари (подаръчна кутия, сертификат, безплатен подарък и т.н) в пакета, с който връщам поръчката.
ВАЖНО:
 • Моля, имайте предвид, че заявката ви за връщане ще бъде обработена въз основа на информацията, която попълните онлайн. Всички ръкописни бележки върху отпечатаното копие на формуляра за връщане няма да бъдат взети под внимание.
 • За да подсигурим бързото и ефективно обслужване, GLAMIRA си запазва правото да не приема бъдещи промени след подаване на Вашата заявка. Преди да пристъпите към изпращането й, моля проверете добре информацията, която ще ни предоставите.
 • Процесът на преоразмеряване може да отнеме до 25 работни дни. В случай, че ви очаква важно събитие, каквото е сватбата, искрено ви съветваме да ни изпратите вашия продукт след нея. Ако вашият 60-дневен срок изтича преди датата на събитието, посъветвайте се с нашия Отдел обслужване на клиенти .
* Задължителни полета