Формуляр за връщане на поръчка

 • ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

  Предвид несигурността с бързо развиващата се ситуация с пандемията от коронавирус, горещо Ви препоръчваме да задържите продукта си, докато ситуацията се стабилизира, за да избегнете възможни забавяния или проблеми с транзита на Вашата пратка за връщане.

  Можете да изпратите заявката си за връщане, за да ни информирате за намерението си, но моля Ви не изпращайте Вашия продукт докато не Ви информираме, че може. Ние ще разширим времевата рамка за Вашето връщане, независимо от 60 дневния срок. Ще Ви информираме, когато доставчиците отново работят напълно.

  Благодаря Ви за Вашето разбиране.

  Моля, попълнете и изпратете долния формуляр преди да върнете Вашия продукт. Ако желаете да научите повече за нашата политика на връщане на продукти, последвайте линка: https://www.glamira.bg/return-policy/

  1. Преоразмеряване
  2. гравиране
  3. Repair
  4. Възстановяване на сумата
  Reason:
  Продукта е повреден
  Липсват части
  Не съм поръчвал/а този продукт
  Други (до 1000 знака)
  Метод за плащане *
  1. Кредитна карта
  2. Банков превод
  3. Пейпал
  Изберете Вашият артикул за връщане :

  Вашият имейл адрес и номер на поръчката трябва да съвпадат с тези в нашата база данни, за да продължите с връщането на артикула. Моля, уверете се, че номерът на поръчката е правилен и вашият имейл адрес е този, който първоначално сте използвали, за да направите поръчката си.

  Искате ли да генерираме товарителница за връщане на поръчката ви?
  Да, бих желал/а товарителница за 20,00 лв
  1. Ще бъде оставена в пункт на куриера.
  2. Куриерът ще я вземе от моя адрес
  Запознах се с правилата и условията, съгласен съм с тях и ги приемам.
  Не съм отстранил печата
  Не съм използвал/а продукта
  Ще изпратя всички допълнителни аксесоари (подаръчна кутия, сертификат, безплатен подарък и т.н) в пакета, с който връщам поръчката.
ВАЖНО:
 • Моля, имайте предвид, че заявката ви за връщане ще бъде обработена въз основа на информацията, която попълните онлайн. Всички ръкописни бележки върху отпечатаното копие на формуляра за връщане няма да бъдат взети под внимание.
 • За да подсигурим бързото и ефективно обслужване, GLAMIRA си запазва правото да не приема бъдещи промени след подаване на Вашата заявка. Преди да пристъпите към изпращането й, моля проверете добре информацията, която ще ни предоставите.
 • Процесът на преоразмеряване може да отнеме до 25 работни дни. В случай, че ви очаква важно събитие, каквото е сватбата, искрено ви съветваме да ни изпратите вашия продукт след нея. Ако вашият 60-дневен срок изтича преди датата на събитието, посъветвайте се с нашия Отдел обслужване на клиенти .
* Задължителни полета